Tel Aviv un oraș al superlativelor

0
84

Tel AvivÎn iunie 2005, datorită culturii, arhitecturii și istoriei sale orașul Tel Aviv  a fost inclus în patrimoniul UNESCO.

Al doilea oraș ca importanță și mărime după Ierusalim, din Israel, a fost desemnat luna trecută, de revista de gastronomie Saveur, ca fiind o locație remarcabilă în categoria cea mai bună destinație culinară, după Copenhaga, care se află pe prima poziție, menționeză http://www.israeltoday.co.il/.

Laudele nu se opresc aici, Orașul Alb este în topul premianților pentru categoriile cele mai bune piețe și magazine dar și pentru cele mai bune vinuri incluse în meniurile de la bordul avioanelor, datorită listei impresionante pusă la dispoziție de compania El Al Airline’s.

Nici capitala Israelului nu a fost uitată de prestigioasa revistă. Piața în aer liber, Mahane Yehuda este recomandată printre cele mai vechi și cunoscute piețe alături de cele din Istanbul și Bangkok.

Muntele Primăverii, căci așa este numit orașul Tel Aviv, continuă să adune premii. Săptămâna trecută, la Barcelona, a învins două sute cincizeci de orașe din întreaga lume și a câștigat titlul de cel mai “deștept” oraș din lume, în cadrul unei expoziții de profil.  La eveniment reprezentanții orașului au prezentat numeroasele proiecte digitale revoluționare ale orașului.

Tot în acest context, municipalitatea orașului a prezentat cardurile de rezident ca parte a campaniei de digitalizare urbană.  Cardurile vin cu un website creat special pentru fiecare rezident care conține aspecte personale despre posesor și prin care acesta primește diferite știri, informații și servicii. Prin această campanie municipalitatea orașului își propune să îmbunătățească serviciile publice.

Emanuela P.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here