Telefon cu buton de panică pentru nevăzători, în premieră naţională, în Mureş

0
58

Nevăzătorii din judeţul Mureş pot beneficia, în premieră naţională, de un telefon cu buton de panică prin care alertează serviciile de intervenţie în cazul unor probleme medicale sau de ordin social, în schimbul unui abonament minim care apare pe factura telefonului mobil.

ambulanta1Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Samaritanus şi cei ai Asociaţiei Nevăzătorilor din Mureş au anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, lansarea unui program prin care nevăzătorilor li se pune la dispoziţie un telefon cu buton de panică, în premieră naţională.

Coordonatorul Serviciului de Ambulanţă Samaritanus Mureş, Varga Zsigmond, a declarat că programul de monitorizare medicală de urgenţă a nevăzătorilor, prin buton de panică, demarat în premieră naţională, a fost deja testat pe 30 de persoane cu acest handicap, “iar în timpul testelor s-a salvat o viaţă”.

Varga a afirmat că nevăzătorii primesc un telefon cu buton de panică, care permite intervenţia de urgenţă, în baza unui abonament social minim, care apare apoi pe factura de telefonie mobilă.

Sursa: Mediafax

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here