Tenis de masă: Eliza Samara, cea mai bună jucătoare română a anului în ierarhia FRTM

0
120

Eliza Samara (CS Farul Constanța) a fost desemnată cea mai bună jucătoare a anului 2013 de către Federația Română de Tenis de Masă (FRTM).

samaraSamara a cucerit medalia de aur la Europenele de la Schwechat (Austria), cu echipa României, precum și medalia de bronz la dublu mixt, alături de Andrei Filimon, la Europeanul dedicat acestei probe de la Buzău.

Pe locul secund s-a clasat Berndette Szocs (CSM Bistrița), componentă a echipei de senioare, vicecampioană continentală, medaliată cu bronz la Mondialele de juniori de la Rabat (Maroc) cu echipa de fete, campioană europeană de junioare cu echipa, la Ostrava, medaliată cu bronz la simplu și dublu feminin. Totodată, a câștigat Europe Youth Top 10 de la Terni (Italia).

Daniela Dodean (CSM Arad), componentă a echipei de senioare, vicecampioană europeană, a ocupat treapta a treia a podiumului

Primii 10 sportivi ai anului 2013, potrivit Federația Română de Tenis de Masă (FRTM):

1. Elizabeta Samara (CS Farul Constanța)

2. Bernadette Szocs (CSM Bistrița)

3. Daniela Dodean (CSM Arad)

4. Andrei Filimon (CS Topspin 08 Constanța)

5. Adina Diaconu (CSS Slatina)

6. Irina Ciobanu (LPS Slatina)

7. Adrian Crișan (CSM Bistrița)

8. Bernadett Balint (CSM Arad)

9. Andreea Clapă (CSM Bistrița)

10. Iulia Necula (CSTA București), Camelia Poștoacă (CS Pristavu Câmpulung Muscel)

Sursa: Agerpres

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here