The Beatles a devenit obiect de studiu în Marea Britanie. Paul McCartney se declară uimit

0
99

720x405-paulmcPaul McCartney şi-a exprimat uimirea privind faptul că The Beatles, formație din care a făcut parte şi el, a devenit obiect de studiu în cărţile de istorie în şcolile primare din Marea Britanie, relatează presa din Regatul Unit.

“Este amuzant. Nouă, lui John Lennon, George Harrison, Ringo Star şi mie, nu ne plăcea să învăţăm. Iubeam doar cântecele care erau populare pe atunci şi care erau interpretate de Elvis Presley, Chuck Berry şi de alţii, dar nu am învăţat despre ei la şcoală”, a declarat McCartney, conform revistei Rolling Stone.

Celebru muzician consideră că dacă cineva studiază muzica asta nu înseamnă că se și transformă într-un talent muzical: “Nu poţi învăţa despre Bob Dylan sau John Lennon, pentru că nimeni nu ştie cum să devină un Bob Dylan sau un Lennon”.

McCartney, în vârstă de 71 de ani. a subliniat, amuzat, că formaţia The Beatles, după raționamentul după care a fost inclusă în programa școlară din Marea Britanie, ar putea fi menţionată şi în cărţile de istorie de prin alte state.

The Beatles este considerată ca fiind cea mai bună trupă de rock din toate timpurile. Cu un total de 1,1 miliarde de discuri vândute The Beatles rămâne totuși cel mai mare fenomen muzical din toate timpurile.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here