FRUMUSEŢILE PĂMÂNTULUI. Explozia de culoare prin care natura celebrează căderea frunzelor | GALERIE FOTO

0
580

Albert Camus spunea despre toamna că este “o a doua primavară, în care fiecare frunză este o floare”. Magia culorilor de toamna nu are cum să lase indiferent ochiul muritorilor, indiferent de vârstă.

Copiii, în inocenţa lor, se scaldă în culorile toamnei, iar bucuria se revarsă în chicoteli vesele atunci când se pun pe răscolit mormanele de frunze moarte.

La maturitate, omul se mai gândeşte şi la curăţenie… Insa, niciun calcul pragmatic nu stinge dorul de frumuseţe. Cu siguranţă fiecare dintre noi, atunci când vine toamna, admiră explozia de culoare de o incredibilă frumuseţe.

Cu atât mai mult artiştii sunt sensibili la culorile toamnei şi, cu talent şi emoţie, dăruiesc celorlalţi din bucuria frumosului pe care acest anotimp o aduce cu sine.

Bored Panda a realizat o selecţie de 10 imagini superbe din natură, toamna, fotografii care vin să întărească parcă afirmaţiile făcute de Elizabeth Lawrence care a spus că “fiecare om trebuie să îşi găsească timp, să se aşeze şi să privească căderea frunzelor”.

toamna

 Silvana Chiujdea

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here