Topul celor mai pașnice țări din lume (II)

0
119

Islanda, păstrându-se departe de conflictele armate, a fost cotată ca fiind una dintre țările cele mai pașnice din lume. Turiştii din toate părțile lumii o vizitează pentru a vedea ghețarii uriași și vulcanii furioşi, precum și numeroase atracții naturale și culturale unice în Reykjavik.

IslandaPotrivit Indicelui Global al Păcii, Belgia este una dintre cele mai potrivite și cele mai pașnice locuri pentru a trăi din Europa şi din lume. Situată în inima Europei, această țară mică şi-a câştigat un loc aparte. Bruxelles, capitala Belgiei este sediul Uniunii Europene și al NATO. Omuciderile și rata de detenție se păstrează sub limita inferioară în această țară.

BelgiaRepublica Cehă și-a câștigat independența față de blocul sovietic în 1989 ca urmare a Revoluției de Catifea.  În 2009, Indicele Dezvoltării Umane clasa Republica Cehă ca fiind un stat cu un grad de dezvoltare umană foarte ridicat. Renumită și pentru frumusețile sale,  Republica Cehă atrage turiști din toate colţurile lumii.

CehiaMaestră în calitatea guvernării, Elveția a primit cel mai mic scor de instabilitate politică. Este, de asemenea printre țările cele mai pașnice din lume, cu niveluri scăzute ale manifestărilor violente. Deși Elveția este cunoscută pentru neutralitatea sa în chestiuni politice regionale, internaționale și globale, se menține relații diplomatice strânse cu diverse țări din întreaga lume.

ElventiaUna dintre țările cele mai încântătoare din punct de vedere cultural, Japonia este ce de-a treia putere economică din lume. După cel de-al Doilea Război Mondial, Japonia și-a păstrat pacea, cu puține conflicte interne și o rată scăzută a  criminalității. Japonia este o țară pașnică, extraordinar de frumoasă care  merită vizitată.

Japonia

Ema P.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here