Topul celor mai pașnice țări din lume (III)

0
171

Cu sit-urile istorice, pășuni verzi uimitoare și oameni prietenoși, nu este deloc  surprinzător faptul că Irlanda este una dintre țările cele mai pașnice de pe Pământ. Istoria literară bogată, casteluri așezate în vârful dealului, litoral spectaculos și ospitalitate legendară a poporului face din Irlanda un loc minunat pentru a fi vizita orice moment al anului.

IrlandaCunoscută ca fiind țara lui Moș Crăciun, Finlanda este considerată una dintre țările cele mai pașnice state cu un popor harnic și ospitalier. Când vorbim  despre Finlanda, ne referim la caracterul obligatoriu al serviciului militar pentru tineri, la un sistem educațional foarte bine pus la punct, situat pe locul cinci în lume precum și la un nivel de trai foarte ridicat.

FinlandaÎn fiecare an începând cu 2007, Institutul pentru Economie și Pace a clasat Noua Zeelandă ca fiind una dintre țările cele mai pașnice din lume. Cu un procent mic din populație în închisoare, capacitate militară limitată, relații strânse cu Australia, cu un popor ospitalier și peisaje minunate, Noua Zeelandă este o țară minunată pentru a  trăi.

Noua ZeelandaAvând unul dintre cele mai înalte standarde de viață din lume, Canada este, de asemenea, una dintre țările cele mai pașnice de pe Pământ. Cu orașe curate și sigure, peisaje spectaculoase și oameni extrem de prietenși, Canada deține și o capacitate militară relativ ridicată, deși în prezent nu este implicată în niciun conflict.

Canada

După destrămarea Imperiului Austro-Ungar, Austria a adoptat o viață pașnică și liniștită. Astăzi ea se află pe un loc fruntaș pe lista celor mai pașnice țări din lume datorită poziției sale în politica internațională. Cu stațiunile sale renumite din  Alpii și centrele culturale magnifice, nu e deloc surprinzător că  Austria este considerată una dintre țările în care mulți ar vrea să trăiască.

Austria

Ema P.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here