Topul celor mai pașnice țări din lume (IV)

0
98

Cu un nivel al criminalității foarte redus, un popor care iubește pacea și cheltuieli militare care au scăzut considerabil în ultimii șase ani, Bhutan este potrivit Indicelui Global de Pace, este în topul celor mai pașnice țări de pe planetă.

ButhanDeși Australia este o care are aproximativ aceeași mărime ca și SUA, populația sa este mai redusă. Cu o rata criminalității scăzută, standarde de sănătate ridicate și drumuri bine întreținute datorate unui sistem politic eficient, Australia este o țară sigură și liniștită care merită vizitată.

AustraliaȚară membră a Uniunii Europene de 26 de ani, Portugalia se mândrește o rată scăzută a criminalității, cu un standard ridicat de viață și cu stabilitate politică. Mai mult decât atât, Portugalia este a patruzeci și treia economie a lumii, conform Băncii Mondiale. Dacă mai adăugăm bogățiile naturale, patrimoniul cultural de care dispune, Portugalia este una dintre cele mai bune destinații de vacanță.

PortugaliaPotrivit Indicelui Global al Păcii, Qatar este țara cea mai pașnică din Orientul Mijlociu și una dintre țările cele mai pașnice din lume. Incidentele violente sunt foarte rare în această țară și rata criminalității este relativ scăzută. Qatar este una dintre țările cele mai flexibile și liberale din Orientul Mijlociu, unde femeile au mai multe drepturi, inclusiv dreptul de a munci, de a  conduce precum  cel de a vota.

QatarConform aceluiași top, Mauritius este una dintre națiunile cele mai pașnice de pe Pământ și a fost, de asemenea, clasată ca fiind țara cea mai pașnică din Africa. Scorul subliniază stabilitatea relativă a regiunii și promovează o platformă de încredere pentru serviciile de gestionare a averilor și planificare imobiliare.

Mauritus

Emanuela P.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here