Topul celor trei oraşe unde este mereu primăvară

0
157

Există locuri pe pământ care stârnesc admiraţia turiştilor prin frumuseţea lor. Dacă te gândeşti să te muţi în altă parte, poţi avea în vedere faptul că există oraşe unde nu vei avea de-a face cu iarna şi toate problemele legate de acest anotimp. În aceste locuri probleme legate de vreme nu există deoarece primăvara este eternă. Este vorba de oraşele de munte unde umiditatea este scăzută, iar temperaturile nu sunt ridicate în timpul zilei, chiar dacă noaptea poate să fie mai rece, potrivit Business Insider.

3.Lake Atitlan, Guatemala

GuatemalaEste de o frumuseţe naturală cu o climă minunată, o cultură străveche şi o comunitate de emigranţi în creştere. Lake Atitlan este considerat drept cel mai frumos lac de pe pământ. Clima e mereu primăvăratică, iar costul vieţii scăzut.

2.Cafayate, Argentina

ArgentinaCayafate este o destinaţie mai puţin cunoscută faţă de cele două oraşe de pe listă. Este alegerea ideală pentru oricine şi-a imaginat viaţa printre podgorii de viţă de vie şi tot ceea ce presupun acestea. Oraşul este situat în Anzi, în nordul Argentinei, fiind o zonă pitorească. Clima este uscată, iar numărul turiştilor şi al iubitorilor de vin care au vizitat zona în ultimii ani a crescut destul de mult.

1.Boquete, Panama

PanamaLa nivelul mării clima este caldă şi umedă, în acest oraş de munte temperatura este scăzută, fiind chiar frig uneori. Unele case din acest oraş au şeminee.

Mădălina M.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here