Toto Cutugno revine în Capitală, alături de Orchestra Simfonică Bucureşti

0
140

Toto-Cutugno-BucurestiToto Cutugno, cunoscutul interpret al melodiilor “L’Italiano”, “Serenata” şi “Insieme: 1992”, va concerta, pe 27 februarie 2015, la Sala Palatului din Capitală. El va aparea într-un show unic, alături de Orchestra Simfonică Bucureşti, care va oferi evenimentului un plus de valoare, exuberanţă şi energie.

Artistul italian a cântat pentru prima oară în România în 1993, la Festivalul Cerbul de Aur. De atunci şi până în prezent a revenit pentru mai multe concerte, foarte apreciate de publicul român, şi ca invitat de onoare la diverse emisiuni de televiziune.

“Sunt foarte legat emoţional de această ţară. Am cunoscut mulţi români cu care am lucrat şi am colaborat foarte bine. În România mă simt ca acasă”, a declarat artistul, potrivit organizatorilor concertului, Project Events.

Toto Cutugno are un repertoriu de peste 400 de piese şi peste 150 de milioane de discuri vândute la nivel mondial. Este singurul cantautor care a câştigat marele premiu al Festivalului de la Sanremo. Este singurul cântăreţ italian care a câştigat concursul Eurovision, în 1990.

Biletele pentru concertul din 27 februarie 2015 costă 500 de lei (categoria VIP); 400 de lei (categoria 1); 300 de lei (categoria 2); 200 de lei (categoria 3); 100 de lei (categoria 4).

Ana Grama 

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here