Trei cărţi din colecţia regală au fost lansate la Teatrul Regina Maria din Oradea

0
258

ana_portretul_reginei_coperta_1Trei cărţi din colecţia regală  au fost lansate la Teatrul Regina Maria din Oradea. Potrivit principelui Radu, cărţile oferă o foarte amplă imagine asupra sensurilor Coroanei în anul 2014.

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]Reprezentantul Casei Regale a fost prezent la Oradea cu ocazia lansării celor mai recente volume regale publicate la editura Curtea Veche: “Margareta. Portretul Principesei Moştenitoare”, “Trei poduri peste lume” şi “Crăciunul regal”.

“A existat un Teatru Regina Maria la Bucureşti, interbelic, dar singurul teatru din ţară purtând acest nume se află aici, la Oradea. Iar statuia în mărime naturală, din faţa clădirii acestui teatru, este unică în lume”, a spus principele Radu.

“Cartea ‘Crăciunul Regal’ se integrează dimensiunii statale a casei regale, dimensiune care înseamnă cel mai mult. Scrisă de Coroana Regală însăşi, această lucrare înseamnă mai mult decât literatură: înseamnă aducerea valorilor Sărbătorii într-o lumină naţională”, a spus principele Radu.

Miercuri, principele Radu a mai avut la Oradea o întâlnire cu elevii, părinţii şi profesorii, pentru promovarea lecturii în rândul tinerelor generaţii, unde a vorbit despre alegerea de a susţine programul “Cărţile copilăriei”, iniţiat de Curtea Veche Publishing, şi despre multiplele direcţii de acţiune din cadrul acestuia pentru a readuce lectura printre plăcerile celor mici, relatează Agerpres.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here