Trei spectacole la TT în week-end

0
84

Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ are programate trei spectacole în acest week-end. Pietrenii care au aşteptat cu nerăbdare “Hippolytos”, grandiosul spectacol de teatru antic pus în scenă de regizorul Horaţiu Mihaiu, au ocazia vineri să vizioneze piesa, de la ora 19.

Teatru Tineretului - Trei spectacole
Trei spectacole la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ

Premiera a avut loc pe 19 ianuarie. Publicul a fost surprins prin viziunea deosebit de armonioasă şi rotundă a regizorului care a asigurat şi scenografia, oferind un spectacol care a îmbinat într-un ritm crescendo electrizant mesajul nepieritor al înţelepciunii antice despre un mare dar, iubirea, căreia dacă te subjugi, te poate ucide.

Muzica aparţine actorului Cezar Antal. Ea are un rol important în închegarea rolurilor şi punctarea momentelor cheie din spectacolul oferit de Răzvan Bănuţ, Loredana Grigoriu, Daniel Beşleagă, Lucreţia Mandric, Victor Giurescu, Ecaterina Hâţu, Cătălina Ieşanu, Dragoş Ionescu, Cezar Antal, rareş Pârlog, Dan Grigoraş, Adina Suciu şi Corina Grigoraş.

“Hippolytos” se va juca şi sâmbătă, de la ora 19, în sala mare a teatrului. Urmeaza ca duminică, 16 februarie, să se joace spectacolul “Ai grijă ce-ţi doreşti!”, în sala studio, de la ora 19.

Sursa: Ziarul Ceahlaul

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here