Concert excepțional Tudor Gheorghe – “Pelerini din țara nimănui”, pe 17 octombrie, la Sala Palatului

0
133

Tudor Gheorghe aduce versurile poeților Grigore Vieru și Mircea Micu mai aproape de inimile publicului în concertul “Pelerini din țara nimănui”, joi, 17 octombrie, la Sala Palatului din București. Concertul începe cu ora 19,00, informează un comunicat al casei de discuri Cat Music.

tudor_gheorghe - Pelerini din țaraTudor Gheorghe, unul dintre cei mai mari grăitori ai tradiției românești, reușește de fiecare dată să prezinte concepte noi pentru concertele pe care le susține și să reinterpreteze într-o manieră originală moștenirea de veacuri a românilor. Talentul său și prezența scenică sunt inconfundabile, iar sălile de concert sunt pline la fiecare apariție a sa.

“De fiecare dată când îl ascult—și asta se întâmplă des—Tudor Gheorghe îmi confirmă bănuiala că poezia românească—populară și cultă—poate mișca munții. (…) Problema mea, inhalând prin toți porii melodia ființei sale, este cum să-mi stăpânesc o lacrimă de dragoste, admirație și mândrie că poate exista acest fenomen”, spunea Marin Sorescu.

În “Pelerini din țara nimănui”, Tudor Gheorghe dă viață prin cântec versurilor a doi poeți de marcă. Interpreteza versuri de Grigore Vieru și Mircea Micu, într-o inconfundabilă interpretare și sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

Concertul din data de 17 octombrie de la Sala Palatului face parte din turneul de promovare “Pelerini din țara nimănui”. Acesta se desfășoara în perioada 10 octombrie—2 decembrie în peste 30 de orașe din România. Evenimentul își propune să aducă un omagiu creațiilor nemuritoare ale acestor poeți.

Concertul “Pelerini din țara nimănui” face parte din turneul de promovare a poeziei și muzicii cu același titlu.

Biletele au fost puse în vânzare la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Librăriile Cărturești, Humanitas; Diverta, rețeaua magazinelor Domo, Germanos, Orange; Vodafone, Inmedio, în Oficiile Poștei Române și online pe www.bilete.ro, www.eventim.ro și www.myticket.ro.

Sursa: Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here