Twitter a renunțat la limita de 140 de caractere în anumite condiții

0
101

twitter-timeline-465x215

Fotografiile, clipurile video, sondajele și imaginile animate de tip GIF au fost excluse de la limita de 140 de caractere impusă de Twitter.

Rețeaua de socializarea a transmis un mesaj privind extinderea numărului de caractere permise într-un tweet. Deși anunțul inițial viza de la această excepție și răspunsurile pentru utilizatori la care se folosește simbolul “@” în fața numelui, compania a declarat, pentru CNN, că acest lucru va fi disponibil în curând.

Despre această schimbare de strategie s-a zvonit multă vreme,  inclusiv despre faptul că limita de caractere ar putea extinsă până la 10.000, dar directorul executiv al Twitter, Jack Dorsey, a temperat speculațiile de acest fel.

“Conceptul conciziei, vitezei și conversațiilor live — faptul de a putea să te gândești la ceva și să îl exprimi instantaneu în cuvinte — asta este cel mai important”, a explicat oficialul, adăugând că “atât timp cât lucrurile rămân rapide, ușoare, simple și expresive o să facem tot ce putem ca experiența Twitter să fie una și mai bună”.

Ana Grama