Un brașovean a inventat motorul care funcționează cu o sursă inepuizabilă de energie

0
105

b5a807a0-0a5a-11e4-bf1d-27ce0a14fde2_motorGabriel Diaconu, un locuitor din județul Brașov, a inventat motorul care funcționează cu o sursă de energie inepuizabilă și nepoluantă, și anume electromagnetismul.  Inovaţia sa ar putea revoluţiona industria energetică.

Invenţie sa a fost brevetată de Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM), dar până acum, nici statul și nici un alt investitor nu s-a arătat interesat să finanțeze motorul care funcționează cu electromagnetism.

„Este vorba despre un motor care funcţioneză cu energia magneţilor permanenţi. Aceasta este o sursă de energie inepuizabilă şi ecologică. Pe viitor, acest motor putând să se autoacţioneze, va înlocui aceste greoaie şi greu de întreţinut sisteme fotovoltaice şi eoliene. Noutatea invenţiei constă în punerea în valoare a energiei magneţilor permanenţi”, după cum a spus Diaconu, citat de bzb.ro.

Acesta studiază puterea magneților de aproximativ 20 de ani, dar a început să se dedice intens cercetării, după ce a ieșit la pensie.

Până acum, cercetătorul a testat motorul pe un Trabant și a explicat că injectarea energiei magnetice în motoare este posibilă la fel ca orice combustibil.

Sursa: ro.stiri.yahoo.com

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here