Un ceai excelent pentru picioare umflate

0
1778

ceaiPicioarele umflate sunt cauzate de retenţia de apă. Când sistemul limfatic nu elimină în mod corespunzător lichidul din celule, consecinţa este umflarea gambelor şi a picioarelor. Retenţia de apă poate să apară şi la nivelul braţelor, mâinilor, plămânilor dar şi a abdomenului.

Umflarea picioarelor: cauze

Retenţia de apă poate fi provocată de consumul excesiv de alcool şi sare. Acestea determină corpul să reţină lichidele. Proasta circulaţie periferică, obezitatea, dietele sărace în substanţe nutritive sunt doar câteva motive pentru senzaţia de picioare obosite şi grele. Umflarea picioarelor poate fi de asemenea semnul unor probleme renale sau cardiovasculare.

Fiecare dintre noi suntem preocupați de sănătatea noastră. Ei bine, în următoarele rânduri vă voi prezenta această reţetă miraculoasă.

Ingrediente

½ litru de apă

5 linguriţe de rădăcină şi frunze de pătrunjel tocat mărunt

Preparare

Puneţi plantele la fiert timp de 5 minute cu 500 ml de apă, lăsaţi la infuzat 20 de minute, strecuraţi-l, iar cantitatea de ceai rezultată se împarte în 3 doze egale.

Dacă nu aveţi pătrunjel proaspăt, folosiţi 2 linguriţe de pătrunjel uscat, infuzat 10 minute într-o cană de apă clocotită. Beţi câte 3-4 căni de ceai pe zi. Recomand adăugarea unui suc de la jumătate de lămâie, pentru efecte detoxifiante mai bune.

Conchizând cele spuse mai sus ceaiul de pătrunjel este un mijloc eficient de a elimina apa din ţesuturi, de a îmbunătăţi circulaţia, de a reduce durerile şi ajută la dizolvarea pietrelor la rinichi.

Mădălina M.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here