Un copil de 11 ani, model pentru copiii din generația Facebook

0
159

a2635d50-2cf8-11e4-a220-310a08b8a149_10426704_674894602585372_5226867397485249606_nA terminat pe locul al treilea concursul „Românii au talent”, deși are doar 11 ani. Andrei Cerbu promite că românii îi vor auzi mulți ani muzica pe care o cântă deja ca un adult.

În sezonul trecut al concursului de la Pro Tv, Andrei a uimit cu maturitatea sa de a cânta la chitară niște piese foarte grele, pe care chiar și muzicienii adulți le evită uneori din cauza complexității ridicate.

Puștiul a fost remarcat rapid de către alți muzicieni celebri din România, iar Andrei se poate mândri cu faptul că a reușit să cânte nu doar o dată, ci de mai multe ori alături de o formație legendară din România, Phoenix.

Andrei are planuri mari pentru viitor, iar unul dintre visurile sale este acela ca și alți copii să îi urmeze exemplul și să renunțe la jocurile pe internet, în favoarea unor lecții de calitate de muzică:

„Îmi doresc ca după acest show lumea să-l cunoască cât mai bine pe idolul meu, Gary Moore, să asculte muzica bună și îmi mai doresc ca mulți copii să se apuce să studieze un instrument și să nu renunțe niciodată, pentru că muzica este foarte frumoasă”, afirma puștiul după ce a participat anul acesta la „Românii au Talent”, unde a fost aplaudat la scenă deschisă de către membrii juriului, dar și de către spectatori.

În curând, Andrei își lansează și o piesă, pe care a numit-o „Hope”, iar susținerea pe care a primit-o din partea părinților și a altor artiști s-a dovedit foarte benefică pentru el. Însuși Nicu Covaci are o părere extrem de bună despre el și crede că va avea un viitor frumos în muzică.

Sursa: ro.celebrity.yahoo.com

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here