Un copil din Germania continuă să uimească lumea muzicală

0
128

74f65180-1e0f-11e4-a356-bd2c83ab9ee2_rcmh_22Încă de la Mozart, lumea întreagă a avut surprinderea să descopere cât de talentați pot fi unii copii la muzică clasică și cât de ușor pot face aceștia performanță.

Akim Camara este considerat unul dintre copiii geniu ai secolului al-XX-lea, alături de alți muzicieni celebri, care și-au descoperit această vocație de la o vârstă fragedă.

La numai doi ani, puștiul născut în anul 2000 în Germania, a început să ia lecții de vioară de la Birgit Thiele. Încă în scutece, acesta i-a uimit pe profesori prin abilitatea sa de a reține foarte repede sunetele și să le redea apoi la vioară, iar după șase luni și-a făcut debutul, la un concert de Crăciun, conform wikipedia.org.

Thiele l-a anunțat pe celebrul violonist Andre Rieu că pregătește un copil geniu, iar acesta a fost uluit și l-a invitat să cânte alături de el pe o scenă.

Reacția publicului a fost cea așteptată, de uimire, atunci când l-a auzit pe micuț, iar cariera sa de mare violonist a devenit o siguranță pentru Akim.

Andre Rieu l-a luat apoi sub aripa sa protectoare și i-a plătit studiile de vioară și de pian și astfel l-a ajutat să progreseze foarte mult de la prima sa apariție.

Akim este încă un copil necunoscut de către mulți, deoarece nu s-a dorit prea mult expunerea sa, iar concertele sale sunt destul de puține, comparativ cu dorința publicului de a-l revedea și de a compara prima reprezentație cu cele din prezent.  Acum are aproape 14 ani, iar progresele sunt substanțiale.

Sursa: ro.celebrity.yahoo.com

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here