Un român este în finală pentru “jobul de vis” al Chinei. Cum îl putem ajuta să câştige | VIDEO

0
85

brad-florescu-sumatraBrad Florescu ar putea deveni ambasadorul turistic al oraşului Hangzhou, din China. Românul se numără printre cei cinci finalişti ai competiţiei, alături de un australian, un elvețian, o americancă şi un francez.

Biroul pentru Turism al municipalității orașului Hangzhou a lansat în martie 2013 un concurs cu un premiu pe care presa internțională l-a supranumit “China’s Dream Job” și “The Best Job In The World”, potrivit tedoo.ro.

Pentru promovarea orașului, chinezii s-au gândit să recruteze un ambasador turistic – “Noul Marco Polo” – căruia să îi ofere o excursie de două săptămâni în Hangzhou și un “salariu” de 40.000 de euro pentru anul în care acesta va reprezenta internațional orașul.

Românul Brad Florescu a fost unul dintre cei şapte finalişti selectaţi din cei peste 700 de înscrişi.

A doua probă a constat în pregătirea unei serii de materiale: un filmuleț de auto-prezentare, o strategie de comunicare și un portofoliu foto. A trecut şi de acest filtru şi a intrat în marea finală alături de cinci concurenţi.

Deşi concursul este jurizat, votul publicului la colajul postat de organizatori pe Facebook îi aduce românului puncte preţioase. Tot ce trebuie să faci este să laşi un comentariu cu numele său pe pagina Hangzhou, China, sub filmuleţul de acolo.

Sursa: EVZ.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here