Un tânăr creativ român, la workshop-ul Creative Express din Olanda

0
92

Alecsandra Popa – Junior Copywriter Propaganda și absolvent Școala ADC*RO, promoția 2012, va reprezenta România la ediția de anul acesta a evenimentului Creative Express, care va avea loc pe 14 martie, la sediul ADC Olanda, informează un comunicat al The Institute remis AGERPRES.

workCei 12 tineri participanți au fost selectați de cluburile locale din Anglia, Austria, Cipru, Elveția, Estonia, Finlanda, Germania, Italia, Olanda, România și Spania și vor lucra în echipă, în scopul promovării proiectelor Democracy International, un ONG ce susține democrația europeană și care va fi clientul fictiv pentru campaniile de comunicare pe care tinerii creativi le vor propune. Aceștia vor fi ajutați de seniori din conducerea ADC Europe, alături de care vor realiza o campanie pentru o Europă mai bună.

Pe data de 13 martie, aceștia vor participa și la întrunirea consiliul de conducere Art Directors Club of Europe, care are loc de trei ori pe an, în diferite orașe din Europa, întâlnire la care vor avea ocazia să vorbească despre specificul industriei din care provin și despre oportunitățile sau greutățile pe care le întâmpină tinerii creativi.
În 2013, la prima ediție Creative Express, România a fost reprezentată de Mihnea Gheorghiu, Group Creative Director Publicis Groupe și Sebastian Olar, Copywriter McCann Erickson.

Art Directors Club of Europe (ADC*E) este o asociație non-profit, fondată în 1990, al cărei principal obiectiv este acela de a oferi o voce industriei creative din Europa. ADC*E este o interfață a comunității de comunicare și design și continuă să caute și să promoveze talente din industria de advertising, dar și să organizeze ADC*E Awards — una dintre cele mai prestigioase competiții de Advertising și Design din Europa.

Art Directors Club România s-a înființat în 2008 și reprezintă o asociație non-profit, al cărei obiectiv este acela de a promova și de a recunoaște excelența în creativitate, punând în legătură profesioniștii din industria de comunicare vizuală din România. Misiunea Asociației Art Directors Club România este de a îmbunătăți standardele de calitate și integritate în domeniul comunicării vizuale și de a promova la nivelul industriei și al opiniei publice importanța acestor standarde.

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here