Universităţile din Danemarca testează studenţii români

0
87

Universităţile din Danemarca vor organiza în acest an pentru tinerii români sesiuni de admitere care vor include testări la limba engleză, programate a avea loc pe 9 aprilie, în trei oraşe din ţară.

studentiEste vorba despre Iaşi, Cluj şi Bucureşti. Testările sunt organizate cu sprijinul Internaţional Education Center (IEC) România şi vor începe la ora 13.00. Astfel, tinerii interesaţi de studiile în străinătate, care nu deţin un certificat de limba engleză, pot susţine aceasta testare în unul din cele trei oraşe.

Potrivit IEC România, Danemarca este o destinaţie de studiu care atrage tot mai mulţi studenţi internaţionali. Printre cele mai bine cotate în topurile globale, sistemul educaţional scandinav este absolut gratuit pentru studenţii originari din UE, adică şi pentru romani. Materiile şi subiectele sunt concepute de către firme şi companii, de către potenţialii anagajatori, astfel încât studentul să aibă şanse sporite de angajare după absolvire.

IEC România este o organizaţie cu experienţa de peste zece ani în consultanta educaţională, abilitată să îi sprijine pe studenţii români în procedura de aplicaţie. Din portofoliul IEC fac parte reputate universităţi daneze precum Aalborg University, Aarhus University, AU Herning şi Business Academy Aarhus, cu variate programe de licenţă şi master.

Înscrieri şi mai multe informaţii pe adresa info@iec.ro.

Sursa: mondonews.ro 

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here