Vegetable Orchestra

0
78

Înfiinţată în 1998, la Viena, Vegetable Orchestra este una dintre cele mai originale formaţii muzicale ale lumii. Instrumentele lor sunt meşterite din cele mai variate legume, iar stilurile muzicale sunt diverse – de la free jazz la muzică house.

Vegetable OrchestraVegetable Orchestra include printre membrii săi muzicieni şi designeri, iar spectacolele lor au o caracteristică unică; înaintea fiecărui concert, artiştii îşi meşteresc singuri seturile de instrumente, din legume proaspete: de pildă, viori din praz, instrumente de percuţie din dovleci şi o mare varietate de instrumente de suflat din ardei, morcovi, ţelină, castraveţi, dovlecei şi alte zarzavaturi, după inspiraţia creatorului.

Instrumentele sunt pe cât de originale ca aspect şi sunet, pe atât de efemere, neputând fi folosite decât o singură dată; pentru fiecare concert, sunt făcute instrumente „proaspete”.

Din resturile rămase în urma procesului de fabricaţie, se face supă, care este servită, după spectacol, celor care au asistat la concertele neobişnuitului ansamblu muzical.

Sursa: descopera.ro Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here