Colecţie de tricouri pentru ajutorarea persoanelor infectate cu HIV, marca Victoria Beckham

0
122

Victoria BeckhamCreatoarea de modă şi fosta cântăreaţă Victoria Beckham a lansat o colecţie de tricouri în scopul strângerii de fonduri pentru ajutorarea persoanelor infectate cu HIV. Linia de tricouri a fost lansată chiar pe 1 decembrie, Ziua Internaţională de Combatere a SIDA.  

Tricourile create de Victoria Beckham sunt disponibile într-o singură culoare, albă; ele au împrimate pe ele simbolul campaniei anti-HIV, informează Daily Mail, citat de Mediafax

Lansarea acestei linii de tricouri este prima iniţiativă a vedetei britanice. In septembrie, aceasta a devenit ambasador al bunăvoinţei pentru programul dedicat HIV/SIDA al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU). Victoria Beckham va încerca să contribuie la reducerea numărului de copii care se nasc infectaţi cu acest virus.

“Sunt foarte încântat că Victoria a ales să marcheze Ziua Internaţională de Combatere a SIDA din acest an prin intermediul acestei excelente iniţiative, care aduce laolaltă lumea modei şi cea a activismului”, a declarat Michel Sidibé, directorul executiv al programului pentru HIV/SIDA al ONU (UNAIDS).

Această ediţie limitată de tricouri va fi disponibilă până pe 31 decembrie. Tricourile pot fi achizitionate din magazinul de articole vestimentare din Londra al Victoriei Beckham. Ele pot fi gasite şi online, pe site-ul victoriabeckham.com. Preţul unui tricou din această colecţie este de 90 de lire sterline.

Pe de altă parte, în luna august, Victoria Beckham a vândut la o licitaţie 600 de piese vestimentare. A vandut inclusiv câteva rochii de seară, pentru a strânge bani pentru o campanie de conştientizare a problemelor mamelor infectate cu HIV care trăiesc la sud de deşertul Sahara.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here