Victorie fabuloasă: Sorana Cârstea a făcut încă o victimă cu greutate

0
387

Formidabil parcurs a avut până acum Sorana Cârstea la cel mai puternic turneu de tenis feminin găzduit de Canada, cel de la Toronto, românca scoţând din circuit nu mai puţin de trei jucătoare de primă mână ale sportului alb mondial.sorana1

După sârboaica Jelena Jankovic (14 WTA), şi fostul număr 1 în lume, daneza Caroline Wozniacki (10 WTA), frumoasa târgovişteancă a mai trimis acasă, în urmă cu puţine ore, o altă jucătoare de calibru, din Top 10, e vorba de Petra Kvitova (7 WTA).

Disputa cu mai titrata cehoaică a fost adjudecată de Cârstea cu 4-6,7-5, 6-2, setul decisiv fiind unul realmente de vis pentru tenismena noastră.

În penultimul act, românca va avea la fileu pe prima jucătoare a “continentului galben”, Na Li (5 WTA), chinezoaica câştigând până în prezent patru dintre cele cinci dueluri avute cu Sorana.

Calificatele în penultimul act vor plusa cu 395 de puncte în următorul clasament WTA.

Careul de aşi de la Toronto este completat de Serena Williams (SUA, 1 WTA) şi Agnieszka Radwanska (Polonia, 4 WTA).

Sursa ziare.com

[fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here