Vitaminizează-te cu sucuri naturale de fructe!

0
426

fructeSucul de căpșune

Are efect diuretic și depurativ, motiv pentru care ajută la eliminarea excesului de colesterol. Este foarte bogat în fier, este recomandat în tulburările de creștere ale copiilor, dar și pentru boli reumatice. Bea zilnic, timp de o săptămână un pahar cu suc de căpșune și dacă ai tensiunea mare, litiază biliară sau renală, eczeme sau alte afecțiuni dermatologice. Este foarte indicat persoanelor cu tenul gras și porii deschiși.

capsuniAveți grijă!

Căpșunele și sucul sunt total contraindicate pentru cei care suferă de alergie la aceste fructe; dacă aveți diabet, nu beți mai mult de 100 ml de suc!

Sucul de fragi

fragiTonic, răcoritor și remineralizant, sucu de fragi este puternic depurativ și laxativ. Folosește-l dacă ficatul îți creează probleme, dacă glandeleendocrine nu funcționează corect sau dacă sistemul tău nervos a fost suprasolicitat. Are efecte benefice asupra tenului, dar, asemenea căpșunei, este contraindicat persoanelor alergice.

Sucul de cireșe

ciresEste unul dintre cele mai energizante; datorită sucului de cireșe, corpul tău va elimina toxinele și de aceea este indicat să-l prepari dacă suferi de litiază renală, gută, reumatism, hepatită cronică. Tonifică sistemul nervos și este perfect pentru persoanele supraponderale; trece-ți o cireașă bine coaptă pe față și tenul tău își va recăpăta elasticitatea.

Sucul de caise

caiseEste benefic pentru cei aflați în examene, ca supliment alimentar pentru viitoarele mămici sau pentru vârstnici.

Ajută la echilibrarea sistemului nervos și în cazuri de suprasolicitare fizică și intelectuală, în caz de insomnie și de întârzieri de creștere ale copiilor.

O caisă bine coaptă redă strălucirea tenului normal!

Practic în bucătărie, nr.6, 2002

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here