Vizite ghidate în spaţiile istorice din corpul central al Palatului Regal, în weekend

0
190

Scara Voievozilor din Muzeul National de Arta al RomanieiO serie de vizite ghidate în spaţiile istorice din corpul central al Palatului Regal din Capitală (Sufrageria Regală, Sala Tronului şi Scara Voievozilor) va fi organizată în weekend, informează un comunicat al Muzeului Naţional de Artă al României. Vizitele au loc sâmbătă şi duminică, de la orele 11.30, 14.00 şi 16.30.

Începând din luna mai 2014, participarea la aceste tururi ghidate nu mai necesită o programare prealabilă. Vizitatorii sunt rugaţi să se prezinte cu 30 de minute în avans la casa de la parterul Galeriei Naţionale pentru achiziţionarea biletelor de acces. Participarea se face în limita locurilor disponibile.

Cu acest prilej poate fi vizitată şi expoziţia “Fragmente de memorie – Portrete Regale. Palatul Regal”, care îşi propune să reconstituie momente din istoria familiei regale (în anexa Sălii Tronului) şi a Palatului Regal (în anexa Sufrageriei Regale).

Durata vizitei ghidate este de aproximativ o oră. Biletul de acces costă 20 lei (întreg), 10 lei (pensionari), elevi şi studenţi (5 lei)

Taxa de fotografiere (fără bliţ şi trepied), este de 100 de lei, iar taxa de filmare (amatori), este de 150 de lei.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here