Votează discul de muzică clasică al anului 2014

0
77

Voteaza_Discul_Anului_2014_03e035b010Radio România Muzical propune campania “Votează discul de muzică clasică al anului 2014”. Campania reia proiectul similar derulat pe parcursul anului 2013, al cărei rezultat oficial va fi anunţat în 20 ianuarie 2014.

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]În mod constant, la Radio România Muzical pot fi ascultate cele mai noi apariţii discografice româneşti şi străine, unele dintre ele, concomitent sau chiar înainte de lansarea lor pe piaţă. Acum publicul are şansa de a da note acestor discuri și de a scrie comentarii

Cele mai multe propuneri multe alcătuiesc subiectele emisiunii de actualitate discografică Music Box, care este difizată luni, de la ora 19:00, în reluare duminica, de la ora 13:20, dar fac parte şi din alte emisiuni Radio România Muzical.

De astăzi, publicul are şansa de a da note acestor discuri, de a scrie comentarii: totul pe site-ul proiectului de pe www.romania-muzical.ro, mai precis la adresa www.romania-muzical.ro/voteazadisculanului2014.

Primul disc prezentat în această campanie va fi difuzat la Radio România Muzical în 13 ianuarie, de la ora 19:00, în avanpremiera lansării sale oficiale, programate pentru 17 ianuarie.

Votanţii au acces la fişierele audio ale emisiunilor cu discurile intrate în concurs, la arhive foto şi video relaţionate cu albumele prezentate.

La finalul campaniei, discul cu cea mai mare notă obţinută din cele mai multe voturi ale publicului va primi titlul de Discul de muzică clasică al anului 2014 şi protagonistul său va fi invitatul unui interviu – eveniment.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here