Zece sfaturi vestimentare pentru o siluetă mai zveltă

0
85

463812695-680x420Kilogramele în plus pot fi trecute cu vederea dacă alegi corect felul în care te îmbraci. Specialiştii sunt de părere că o vestimentaţie corectă şi unele mici detalii ne pot ajuta să afişăm o siluetă mai zveltă, relatează ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.

Aceştia propun 10 trucuri vestimentare, la care orice femeie care vrea să mascheze kilogramele în plus trebuie să apeleze.

1. Hainele de mărimea “king size” nu le ajută pe femei să pare mai slabe, efectul acestora putând fi contrar. Este recomandată, astfel, măsura potrivită pentru a nu părea mai corpolente.

2. Pentru o călătorie, sunt recomandate hainele tip Spand sau orice material de acest fel, însă numai în cazul persoanelor care le suportă. Ele dau aparenţa unei siluete mai zvelte cu aproape un număr.

3. Braţele plinuţe trebuie să fie acoperite, motiv pentru care sunt indicate hainele cu mâneci.

4. În privinţa pantofilor, sunt de preferat cei cu tocurile lungi, care lungesc întodeauna silueta

5. Fustele scurte trebuie evitate

6. Trebuie de asemenea evitate sacourile voluminoase

7. Nuanţele sobre – negru, bluemarin sau gri închis – reduc percepţia volumului, motiv pentru care sunt de preferat hainele de culori închise.

8. A se evita imprimeurile mari şi dungile, volanele, materialele vaporoase, sclipiciul sau culorile vii

9. Pantalonii cu talie înaltă amplifică vizual posteriorul.

10. Accentuarea trăsăturilor frumoase va face ca defectele legate de kilogramele în plus să aibă mai puţină importanţă.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here