Zgârie-nori care se rotesc la 360 de grade vor fi construiţi în toată lumea | VIDEO

0
87

turn1Un arhitect italian a dezvăluit planul ambiţios său ambiţios de a crea zgârie-nori ale căror etaje separate se rotesc la 360 de grade în jurul unei structuri din beton, la fiecare 90 de minute. Turnul de 80 de etaje din Dubai este estimat la peste 400 de milioane de euro.

[fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]

[fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]Dynamic Towers vor fi realizate întreaga lume, dar primele două vor fi construite în Dubai şi în Moscova. Proiectul prevede amplasarea a astfel de clădiri şi la Londra, Milano, Paris, Roma, New York şi Miami.

Potrivit creatorului proiectului, Dr David Fisher, din Florenţa, proprietarul Companiei Rotating Tower Technology, ideea i-a venit în timp ce admira priveliştea din apartamentul unui prieten, în Manhattan.

Fiecare dintre Turnurile Dinamice este de asemenea conceput pentru a se susţine singur şi poate genera electricitate de la vânt şi energia solară. În plus are piscine, grădini şi lifturi pentru maşini, drept urmare cei care locuiesc în ele vor putea să-şi parcheze maşina în afara apartamentului.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here