Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

0
122

ipday-2015-600_91986200 (1)Începând cu anul 2000, Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale instituită pe 26 aprilie de Organizaţia Mondială a Proprietăţii Intelectuale, ne ofera o oportunitate unică în fiecare an pentru a serba rolul artei, al inventivităţii, al inovaţiei la edificarea unei lumi mai bune.

În fiecare an, acest eveniment are o anumită tema. În acest an, tema este Get up, stand up. For music. Varietatea genurilor muzicale de care ne bucurăm zilnic provine din inspiraţia şi eforturile a mii de oameni – de la compozitori, muzicieni, producători, ingineri, editori, etc. Dezvoltarea tehnologică a condus la apariţia unor noi modele de afaceri generând o accesibilitate fără precedent la diferite stiluri şi genuri muzicale.

Ca în fiecare an, UPFR, UPVR si AIMR sprijină promovarea proprietăţii intelectuale şi consolidarea rolului Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale în vederea dezvoltării unui sistem internaţional eficient şi echilibrat de proprietate intelectuală care să favorizeze inovaţia şi creativitatea.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here